Uechi-Ryu.com

Discussion Area
It is currently Tue Nov 25, 2014 8:50 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: All the New Stuff
PostPosted: Mon Dec 02, 2002 11:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 17, 1998 6:01 am
Posts: 927
Location: Long Island
So how is everybody enjoying the new forum and new server for the videos?

Well, unfortunatly, I am not. I'd like to know if anybody else is having these problems.

1 - I have to login to the forums not only everytime I visit, but every time I change to another forum. And I'm an administrator. It is driving me nuts.

2 - The new server where the videos are were beautifully fast when we first switched, now they are so slow I clocked a download at 9kps. I couldn't even view the video. Needless to say, I cannot upload the videos I have ready to go online. Even through the ftp it is slow. ("Mega"-slow)

Anybody else also experiencing this? I thought it may be my connection but I tried another video site to make sure.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 02, 2002 11:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 17, 1998 6:01 am
Posts: 927
Location: Long Island
Strange but cool, I think my cookies are finally working. Now to find a solution to the video problem.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 03, 2002 2:36 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Nov 18, 2002 2:59 am
Posts: 49
Sorry about the cookie problem. It's because of the dns change -- the url of the forums changed from uechi-ryu-temp.ath.cx to uechi-ryu.com. I wrote a script that will redirect people to the correct url if they're using an old one.

As for the videos problem... the videos aren't on this server (as far as I know). You're talking about ( http://abcisp.net/~gmattson/video/streaming.html ), right? That's @ abcisp.net, not at uechi-ryu.com.

This server has huge gigabit connections to main internet backbones like Time Warner, Verio, Cogent, Williams, etc. If you have cable or dsl and aren't experiencing any client-side difficulties, everything should download at a quick rate. Please let me know if this isn't the case -- I'll look into it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 03, 2002 10:58 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 17, 1998 6:01 am
Posts: 927
Location: Long Island
Ted,

Thanks, the cookie problem seems solved. The video issue I know is on Meganet's servers. They were really fast up until, it seems, this week. However, I want to confirm it is slow for everyone and not just me before I ask Meganet what's up.

Scott


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group